x close

Interviu emoţionant cu mama lui Marcel Ţundrea, bărbatul care a stat un sfert din viaţă în închisoare, deşi era nevinovat

de A.B.    |    24 Iun 2015   •   00:09
Adrian Ursu a realizat un interviu emoţionant cu mama lui Marcel Ţundrea, bărbatul care şi-a petrecut un sfert din viaţă în spatele gratiilor deşi era nevinovat. Marcel Ţundrea a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru viol şi omor deosebit de grav produs asupra unei minore. Mioara Gherasie era o copilă de 13 ani, vecină a lui Ţundrea. În final, a fost declarat nevinovat, dar nu mai trăia.

După 12 ani de detenţie pentru o crimă pe care nu el a comis-o, un procuror din Gorj a constatat că nu Ţundrea este autorul omorului şi violului petrecut în 1992. A cerut atunci efectuarea testului ADN pentru a-şi arăta nevinovăţia. Analiza ADN-ului l-a salvat, dar Marcel Ţundrea nu a mai apucat ziua în care justiţia română a dat verdictul. A murit cu onoarea pătată, pe 18 ianuarie 2007. Mama sa tresare şi acum la pronunţarea numelui său, însă cu greu îşi mai aminteşte evenimentele petrecute cu ani în urmă. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati