Antena 3 CNN Actualitate Interviu exclusiv. Mărturiile bărbatului filmat cu Nicușor Dan

Interviu exclusiv. Mărturiile bărbatului filmat cu Nicușor Dan

Omul de afaceri cu legături cu clanul Sportivilor care apare alături de Nicușor Dan în imaginile prezentate, luni, de Dana Budeanu, a rupt tăcerea și a dezvăluit, în exclusivitate, într-un interviu acordat jurnalistei Antena 3 Gina Vacariu ce a discutat cu candidatul unic al Dreptei la Primăria Capitalei.

Interviu exclusiv. Mărturiile bărbatului filmat cu Nicușor Dan
de Gabriel Dano    |    21 Sep 2020   •   23:12

"Ce aflăm noi din acest interviu? Că în piață, între dezvoltatorii imobiliari se spune că există anumite asociații care ce fac? Îți fac probleme ca apoi să le faci donații să-și retragă acțiunea respectivă în instanță", a explicat Mihai Gâdea.

CĂTĂLIN GRIGORE:  "Ne-am întâlnit în iunie anul trecut, dacă nu mă înșel, în urma unui proces intentat de dânsul și de ONG-ul pe care îl conduce împotriva unor proiecte rezidențiale pe care noi le reprezentam. A contestat mai multe PUZ-uri, printre care și PUZ-ul Sectorului 4, niște PUZ-uri proprietate privată a unei companii cu care noi ne aflam în curs de tranzacționare și PUZ-urile unor persoane fizice care se întâmplă să fie clienții noștri.

Ne-am întâlnit într-unul dintre birourile noastre, mai exact la cel de pe șoseaua Olteniței. Era foarte important să-i prezentăm domnului Nicușor în primă fază punctul nostru de vedere și anume faptul că acest proces a fost intentat pe fundamente greșite. Și chiar a fost o discuție în contradictoriu care a durat mai mult timp. În cele din urmă nu am ajuns la nicio înțelegere."

Interviul pe larg, în VIDEO:

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Sinteza Zilei
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close