Ioana Maria Vlas, interviu din 2008 despre prima întâlnire cu Vîntu: M-a sedus. Este un bun psiholog (VIDEO)

15 Sep 2010   •   13:45
Ioana Maria Vlas, interviu din 2008 despre prima întâlnire cu Vîntu: M-a sedus. Este un bun psiholog (VIDEO) Foto: Antena 3

?Sorin Ovidiu Vîntu m-a sedus?. Aşa descrie Ioana Maria Vlas prima întâlnire cu omul de afaceri. La acea vreme, Ioanei Maria Vlas i s-a propus să facă din Gelsor cea mai mare societate de valori mobiliare.

În cadrul interviului acordat cu doi ani în urmă, Ioana Maria Vlas l-a caracterizat pe omul de afaceri ca pe un un psiholog excepţional, cu un discurs aparent sincer şi fermecător.

?Mărturisesc că o abordare atât de tăioasă şi atât de sinceră m-a sedus.(...) Domnul SOV a avut grijă de mine, ţinea la mine?, a declarat fostul administrator al SOV Invest.

Ioana Maria Vlas a primit o condamnare la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA. La începutul proceselor sale, aceasta a negat implicarea lui Sorin Ovidiu Vântu în prăbuşirea fondurilor.

Ea afirma că se simte în siguranţă în închisoare şi nu a cerut eliberarea din arest, decât după aproximativ trei ani. Pe parcurs, însă, Ioana Maria Vlas şi-a schimbat atitudinea şi a început să-l acuze pe Sorin Ovidiu Vântu.

Antena3.ro

 

x close