Antena 3 CNN Actualitate Ioana Maria Vlas rămâne în arest: Cererea de eliberare condiţionată, judecată peste două luni (VIDEO)

Ioana Maria Vlas rămâne în arest: Cererea de eliberare condiţionată, judecată peste două luni (VIDEO)

Ioana Maria Vlas rămâne în arest: Cererea de eliberare condiţionată, judecată peste două luni (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Sep 2010   •   11:39

Ioana Maria Vlas rămâne în arest.  Este decizia Comisiei  de Eliberarea Condiţionată a Penitenciarului Târgşor. O nouă cerere de eliberare va putea fi luată în discuţie abia peste două luni. Maria Vlas ceruse eliberarea înainte de termen, după ce a fost condamnată la 10 ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA.

Judecătoria Ploieşti a respins, pe 4 iunie, o altă cerere de eliberare a Ioanei Mariei Vlas, considerând-o neîntemeiată. Fostul administrator al SOV Invest a primit o condamnare la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA.

La începutul proceselor sale, Ioana Maria Vlas a negat implicarea lui Sorin Ovidiu Vântu în prăbuşirea fondurilor. Ea afirma că se simte în siguranţă în închisoare şi nu a cerut eliberarea din arest, decât după aproximativ trei ani. Pe parcurs, însă, Ioana Maria Vlas şi-a schimbat atitudinea şi a început să-l acuze pe Sorin Ovidiu Vântu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioana Maria Vlas FNI inchisoare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close