Antena 3 CNN Actualitate Ioana Țîrlea, medicul care s-a aruncat de la etaj, mai avusese o tentativă de a-și lua viața. ”Viața este o catastrofă dacă lucrurile nu merg”

Ioana Țîrlea, medicul care s-a aruncat de la etaj, mai avusese o tentativă de a-și lua viața. ”Viața este o catastrofă dacă lucrurile nu merg”

Ioana Țîrlea, medicul care s-a aruncat de la etaj, mai avusese o tentativă de a-și lua viața. ”Viața este o catastrofă dacă lucrurile nu merg”
Sursa foto: Foto: Ioana Tirlea/Facebook
27 Oct 2019   •   15:07

Ioana Țîrlea avea doar 29 de ani, însă o stare de depresie accentuată. Era medic veterinar și mai încercase să se sinucidă. A luat decizia extremă de a se arunca de la etaj, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

Din nefericire, Ioana suferea de depresie, iar ultimul mesaj postat de ea în mediul online este cutremurător. Tânăra susținea că viața ”este o catastrofă”, iar argumentul ei se referea la problemele personale.

”Viața este o catastrofa dacă lucrurile nu merg”, este mesajul postat de Ioana pe reţelele sociale.

”Potrivit unor surse din anchetă, tânăra găsită moartă avea 29 de ani şi şi-ar fi pus singură capăt zilelor. Ea ar mai fi avut o tentativă de suicid în trecut. Nu a lăsat niciun bilet de adio, dar se pare că era singură în casă iar uşa ar fi fost închisă din interior, cheia fiind găsită în uşă, ceea ce ar exclude varianta ca ea să fi fost aruncată”, potrivit stirileprotv.ro.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close