Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, după ce Joe Biden a depus jurământul: "Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm parteneriatul strategic”

Iohannis, după ce Joe Biden a depus jurământul: "Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm parteneriatul strategic”

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook prin care i-a felicitat pe Joe Biden și Kamala Harris, care au depus azi jurământul ca președinte și vicepreședinte al SUA.

Iohannis, după ce Joe Biden a depus jurământul: "Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm parteneriatul strategic”
de Claudia Popovici    |    20 Ian 2021   •   22:45

Ceremonia de învestitură a preşedintelui Joe Biden a decurs fără incidente. Joe Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris au depus jurământul în funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Statelor Unite ale Americii

Joe Biden a fost aplaudat la scenă deschisă de sutele de invitaţi prezenţi la Capitoliu care au ascultat emoţionaţi primul discurs în cea mai importantă funcţie de pe glob:

"Dragi americani, este Ziua Americii, este Ziua Democraţiei şi a Speranţei. Timp de secole, America a fost încercată, s-a întâmplat şi acum, dar s-a ridicat la nivelul provocării.

Astăzi sărbătorim triumful nu doar a unui candidat, ci a democraţiei. Vocea poporului a fost auzită. Am văzut cât de preţioasă şi fragilă în acelaşi timp este democraţia. Şi acum, democraţia a învins”, a spus Joe Biden.

Președintele Klaus Iohannis i-a felicitat pe Joe Biden și Kamala Harris

"Felicitări președintelui Joe Biden și vicepreședintelui Kamala Harris. Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm și să aprofundăm parteneriatul strategic România-SUA în beneficiul popoarelor noastre și să colaborăm în adevăratul spirit al valorilor transatlantice”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Joe Biden SUA Klaus Iohannis
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close