Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Vom face posibilă ridicarea mai rapidă a restricțiilor. Care sunt condițiile?

Klaus Iohannis: Vom face posibilă ridicarea mai rapidă a restricțiilor. Care sunt condițiile?

Președintele României, Klaus Iohannis, a spus, miercuri, în contextul epidemiei de COVID-19, că dacă românii vor purta măști, vor păstra distanța și vor respecta igiena va fi „posibilă ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricții”.

Klaus Iohannis: Vom face posibilă ridicarea mai rapidă a restricțiilor. Care sunt condițiile?
27 Mai 2020   •   13:48

„Țin să fac unele precizări legate de evoluția epidemiei generată de noul coronavirus. Numărul de cazuri de infectări rămâne destul de constant, cu unele creșteri, urmate de scăderi ceea ce înseamnă că ne menținem încă pe un platou. Vom depăși cu bine și această etapă dacă vom continua să rămânem vigilenți și responsabili. Dacă purtăm măști, dacă păstrăm igiena și păstrăm distanța vom scădea foarte mult numărul îmbolnăvirilor și vom face posibilă ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricții”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 de noi cazuri de COVID-19 în România. Numărul total al persoanelor infectate ajunge la 18.594, din care peste 12.000 au fost declarate vindecate.

 

 

×
Subiecte în articol: restricţii Klaus Iohannis
Parteneri
Horoscop rune 29 mai-4 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close