Antena 3 Actualitate Iohannis, despre lipsa autostrăzii spre Braşov: Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate

Iohannis, despre lipsa autostrăzii spre Braşov: Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate

22 Mai 2017   •   18:28
Iohannis, despre lipsa autostrăzii spre Braşov: Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate
Sursa foto: Foto: Klaus Iohannis/Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Braşov, unde a fost întrebat despre lipsa de mobilitate în contextul lipsei autostrăzilor în România, că Braşovul "stă bine, deşi nu există o autostradă", adăugând că recomandă o vizită în centrul Capitalei pentru a se vedea lipsa de mobilitate, scrie news.ro.

Cristian Macedonschi, consilier local, l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce se întâmplă cu infrastructura, iar preşedintele i-a răspuns făcându-i o invitaţie să viziteze Capitala, recomandându-i o vizită în centrul Bucureştiului. "Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate. Braşovul stă bine, deşi este adevărat că nu există o autostradă aici. Niciunul din guvernele din ultimii 20 de ani nu au performat cum au promis în campania electorală. Să nu ne pierdem speranţa“, a spus preşedintele Klaus Iohanis.

Autostrada Comarnic - Braşov a fost promisă în ultimii zece ani în toate campaniile electorale, însă până acum nu a fost făcut niciun metru.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close