Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, felicitat că vizitează Italia a doua oară în doar câteva săptămâni

Iohannis, felicitat că vizitează Italia a doua oară în doar câteva săptămâni

Iohannis, felicitat că vizitează Italia a doua oară în doar câteva săptămâni
14 Mai 2015   •   13:45

Ambasada italiană la București îl felicită pe președintele Klaus Iohannis pentru vizita efectuată joi la EXPO Milano 2015, unde și România participă cu un pavilion național și punctează faptul că Italia este singura țară în care șeful statului român s-a deplasat de două ori de la începutul mandatului său.
"Suntem foarte încântați că președintele Iohannis acordă o atenție deosebită acestui eveniment internațional care se prefigurează a fi de o însemnătate deosebită, datorită participării unui număr de peste 130 de țări și concentrarea pe o temă, aceea a alimentației, care privește întreaga planetă. Prezența pavilionului României, dorită intens și de Italia, are o importanță deosebită în cadrul expoziției și ne dorim ca acesta să poată permite acestei țări să-și arate propriile resurse naturale și alimentare de care dispune", se arată într-un comunicat al Ambasadei Italiei la București remis AGERPRES.

Reprezentanții diplomației italiene în România subliniază că "vizita la Milano a președintelui Iohannis are loc la câteva săptămâni de la prima sa vizită oficială în Italia (27-28 aprilie), în timpul căreia a avut întâlniri foarte fructuoase atât cu președintele republicii, Sergio Mattarella, cât și cu președintele Consiliului de Miniștri, Matteo Renzi".

"Italia este singura țară în care președintele Iohannis s-a deplasat de două ori de la începutul mandatului său: acesta este semnul tangibil al intensității relației dintre Italia și România, care sperăm că se va relansa după întâlnirea de la EXPO Milano", se mai arată în comunicat.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close