Antena 3 CNN Actualitate Iohannis o invită pe Dăncilă la discuții pe tema bugetului, în ziua în care premierul se vede cu Regele Spaniei

Iohannis o invită pe Dăncilă la discuții pe tema bugetului, în ziua în care premierul se vede cu Regele Spaniei

Iohannis o invită pe Dăncilă la discuții pe tema bugetului, în ziua în care premierul se vede cu Regele Spaniei
05 Sep 2018   •   12:51

După ce a blocat în CSAT avizul pe tema rectificării bugetului, Klaus Iohannis lovește din nou. Și o invită pe Viorica Dăncilă la consultări la Palatul Cotroceni, tocmai în ziua în care premierul României ar trebui să se vadă cu Regele Spaniei, Felipe al VI-lea.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri, 5 septembrie a.c., o scrisoare Prim-ministrului României, doamna Vasilica -Viorica Dăncilă, prin care o invită pentru consultări, la Palatul Cotroceni, în data de 6 septembrie a.c., ora 11:30, în temeiul dispozițiilor art. 80 și ale art. 86 din Constituție, având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu necesitatea rectificării bugetului de stat pe anul 2018.

Consultările vizează clarificarea unor aspecte care țin de rectificarea bugetului de stat al instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente și de importanță deosebită.

La această întâlnire au fost invitați și miniștrii de resort", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close