Antena 3 Actualitate Klaus Iohannis: Prioritatea PSD este dărâmarea Guvernului

Klaus Iohannis: Prioritatea PSD este dărâmarea Guvernului

19 Mai 2020   •   17:33
Klaus Iohannis: Prioritatea PSD este dărâmarea Guvernului
Sursa foto: Presidency

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că moțiunea de cenzură anunțată de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pentru dărâmarea Guvernului Orban este „o dovadă de maximă iresponsabilitate” și spune că s-ar putea activa din nou starea de urgență.

”Este foarte grav că unii politicieni încurajează încălcarea legiilor şi nerespectarea măsurilor de protecţie. Sunt aceiaşi vechi politruci care au slăbit timp de trei decenii statul român şi care acum fac tot posibilul ca efortul nostru naţional să eşuze. În vreme ce prioritatea noastră este protejarea cetăţeanului şi programul economic care să ducă la reconstrucţie, prioritatea PSD este în aceste vremuri grele pentru România, culmea, dărâmarea Guvernului, aşa cum a anunţat cu mândrie liderul acestui partid. Depunerea unei moţiuni de cenzură în această perioadă este o dovadă de maximă iresponsabilitate”, a afirmat Klaus Iohannis.

Iohannis a spus că după un „efort național”, cu specialiști și guvernanți „am reușit să salvăm vieți și să limităm răspândirea noului coronavirus”.

El a făcut un apel să nu fie irosit „tot ce am câștigat în aceste două luni” și a spus că „este foarte grav că unii politicieni încurajează încălcarea legilor și nerespectarea măsurilor de protecție”.

Potrivit președintelui, „depunerea unei moțiuni de cenzură în această perioadă este o dovadă de maximă iresponsabilitate”.

„PSD este preocupat astfel doar de ceea ce știe să facă mai bine: de jocuri politice și combinații meschine cu scopul de a da jos un guvern angrenat într-o bătălie contratimp pentru protejarea vieții și sănătății oamenilor”, a mai spus președintele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close