Antena 3 CNN Actualitate Iohannis: Epidemia continuă după starea de urgenţă, ea nu se arată în retragere. Mare grijă, dragi români!

Iohannis: Epidemia continuă după starea de urgenţă, ea nu se arată în retragere. Mare grijă, dragi români!

Președintele Klaus Iohannis atras atenţia sâmbătă, după vizita la Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureș, că epidemia nu s-a terminat, chiar dacă starea de urgenţă sa va finaliza peste o săptămână şi trebuie să avem grijă în continuare.

Iohannis: Epidemia continuă după starea de urgenţă, ea nu se arată în retragere. Mare grijă, dragi români!
Sursa foto: Presidency
de M.Z.    |    09 Mai 2020   •   14:30

UPDATE 14.30 - Iohannis: "Epidemia continuă după starea de urgenţă, ea nu se arată în retragere. Mare grijă, dragi români!"

"Am venit aici pentru că doresc să subliniez că s-a realizat această unitate externă medicală prin colaboarea mai multor autorităţi, această sală polivalentă transformată în unitate-suport va deveni funcţională în câteva zile.

La Târgu Mureş au fost multe cazuri de COVID şi mi-a plăcut că un fost prevăzători şi au instalat spitalul acesta, pentru a fi pregătiţi.

Din păcate, epidemia e între noi. Avem şi azi peste 300, 320 de cazuri noi şi vreau să atrag atenţia asupra unui lucru. Peste o săptămână expiră starea de urgenţă, dar asta nu înseamnă că epidemia s-a terminat. Ea este între noi, trebuie să avem mare grijă, să nu avem o explozie de cazuri noi", a spus preşedintele Klaus Iohannis.

În plus, trebuie să utilizăm masca de protecţie şi să ne spălăm pe mâini, aşa cum au recomandat medici.

Şeful statului a vizitat sâmbătă Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureș, unde a fost însoţit de premierul Ludovic Orban şi de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close