Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu are niciun interes să facă referendum în ziua europarlamentarelor

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu are niciun interes să facă referendum în ziua europarlamentarelor

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu are niciun interes să facă referendum în ziua europarlamentarelor
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Mar 2019   •   16:17

Ion Cristoiu a spus la Antena 3 că președintele Klaus Iohannis nu ar avea niciun interes să facă referendum în ziua alegerilor europarlamentare, ci mai degrabă în ziua prezidențialelor. 

„În general, personajele autoritare încearcă să-și rezolve printr-un referendum diferite probleme. De regulă, referendumul nu e considerat chiar o formă a democrației. 

Cu seriozitatea care mă definește, am cercetat și când, cum a avut loc acest răspuns. E vorba de un răspuns la o întrebare ridicată de o domnișoară de la Inițiativa România, care e un ong sub umbrela alianței 2020. Domnul Iohannis nu a ieșit la Cotroceni și a zis că, printre altele, e aproape hotărât. El a răspuns la o întrebare. Era ca în Piața Victoriei. Întrebarea era de somație, în stilul lui Dan Barna și Cioloș. Și el a răspuns cu acest aproape hotărât. E o capcană uriașă întinsă PSD. Domnul Iohannis nu are niciun interes să facă referendum în ziua europarlamentarelor deoarece e în favoarea lui Dacian Cioloș și companiei. Interesul lui Klaus Iohannis e să pună în ziua prezidențialelor un asemenea referendum. În ziua europarlamentarelor nu are niciun interes”, a spus Ion Cristoiu. 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Klaus Iohannis
Parteneri
Cercuri negre pe cerul Moscovei! Locuitorii sunt îngroziți
x close