Antena 3 CNN Actualitate Ionela Prodan a murit la 70 de ani. Ultimele luni fuseseră un calvar pentru artistă

Ionela Prodan a murit la 70 de ani. Ultimele luni fuseseră un calvar pentru artistă

Ionela Prodan a murit la 70 de ani. Ultimele luni fuseseră un calvar pentru artistă
16 Apr 2018   •   22:05

Ionela Prodan a murit luni seară. Artista s-a stins în jurul orei 21.00, la Spitalul Elias din Capitală, după o lungă luptă cu boala.

Suferea de mai mult timp de o afecțiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dădeau rezultate deloc.

Celebra interpretă de muzică populară Ionela Prodan se afla în stare gravă la Spitalul Elias din București, după ce a fost internată pe 21 martie. În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan suferea de o boală la pancreas.

Tratamentele administrate pentru boala ei nu au avut efect și i-au provocat femeii și alte afecțiuni. Mama Anamariei Prodan a suferea de câteva luni. Ea a fost internată de mai multe ori în spital în ultima perioadă. Ea a fost internată și la Fundeni, acolo unde medicii i-au montat un holter, pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii. De vină ar fi fost dietele la care artista a fost supusă. La finalul anului 2017, artista a venit la „Acces Direct” și a declarat că perioada în care se confrunta cu multe kilograme în plus a fost una cu adevărat grea. Ceea ce ar fi ambiționat-o să ia măsuri au fost reproșurile fiicelor ei, în special cele ale Anemariei. Fetele interpretei de muzică populară își iubeau mama oricum, dar... erau îngrijorate că obezitatea i-ar putea cauza mamei lor probleme grave de sănătate.“Am zis că trebuie să fac ceva, fetele mele nu au dat atenţie. Anamaria din grasă nu mă scotea (..) Am fost cu Ana în Italia şi mi-am luat haine, dar majoritatea le-am luat cu mult sub mărimea pe care o aveam. Eu aveam măsura 18-20 şi am ajuns la 12, aproape 6 numere”, a spus Ionela Prodan.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close