Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut cântăreț de manele, încătuşat după ce a fost prins drogat la volan, în Timişoara

Un cunoscut cântăreț de manele, încătuşat după ce a fost prins drogat la volan, în Timişoara

Un cunoscut cântăreț de manele a fost prins drogat la volan de polițiștii din Timișoara. În plus, oamenii legii au constatat și că mașina pe care o conduce manelistul nici măcar nu era înmatriculată.

Un cunoscut cântăreț de manele, încătuşat după ce a fost prins drogat la volan, în Timişoara
Sursa foto: Facebook/ Ionut Printul Banatului
de Gabriel Dano    |    12 Iun 2022   •   13:06

Cântărețul Ionuț Prințul Banatului a fost prins de polițiștii care organizau un filtru în trafic pe Calea Torontalului pentru Festivalul Vest Fest. Manelistul a ieșit pozitiv la testul privind substanțele interzise. După ce au verificat și actele mașinii pe care o conducea Ionuț Prințul Banatului polițiștii au aflat că mașina nu era înmatriculată.

De altfel, manelistul făcuse live pe Facebook cu isprava sa, dar apoi a șters postarea.

„În data de 11 iunie, în jurul orei 21:55, polițiștii Secției 4 Timișoara au oprit în trafic pe Calea Torontalului din Timișoara un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea auto neînmatriculat.

Bărbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, încătușat și condus la sediul secției unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitivă la cocaină, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii i-au întocmit manelistului un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” și „conducerea unui autoturism neînmatriculat”.

×
Subiecte în articol: manelist
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close