Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză şocantă în cazul morţii miliardarului Nae Nicolae. Apropiaţii spun că gestul ar fi fost premeditat

Ipoteză şocantă în cazul morţii miliardarului Nae Nicolae. Apropiaţii spun că gestul ar fi fost premeditat

Ipoteză şocantă în cazul morţii miliardarului Nae Nicolae. Apropiaţii spun că gestul ar fi fost premeditat
de O.P.    |    18 Iul 2013   •   05:32

Moartea omului de afaceri  Nae Nicolae  a carui masina a fost spulberata de tren creeaza in continuare controverse. Apropiaţii lui nu exclud varianta ca acesta să se fi sinucis.

Primarul din Ştefăneşti, acolo unde Nicolae avea mai multe afaceri şi terenuri afirmă că miliardarul era profund afectat din cauza problemelor grave de sănătate pe care le are una dintre fiicele sale.

În timp ce unii martori susţin că şoferul s-a repezit spre şine când a văzut trenul, alţi prieteni care îl cunosc bine, exclud varianta sinuciderii.

Maşina de lux pe care o conducea Nae Nicolae a fost spulberată de trenul care mergea spre Constanţa, în nordul Capitalei, la bariera de pe Şoseaua Petricani. Mecanicul de locomotivă spune că şoferul a depăşit coloana oprită, a trecut printre bariere şi i-a sărit în faţă.

Sunt martori care spun că Nae Nicolae ar fi trecut special de bariere, exact când a văzut că vine trenul. Şi unii dintre apropiaţii miliardarului cred că e posibil ca acesta să-şi fi premeditat gestul, din cauza problemelor grave pe care le avea în familie.

Alţi cunoscuţi exclud însă varianta sinuciderii.

Surse din anturajul lui Nae Nicolae spun însă că acesta ar fi încercat şi în trecut să se sinucidă, după ce pierduse 15 milioane de euro la o partidă de table. A fost împiedicat însă de una dintre gărzile lui de corp. Dacă nu-şi pierdea viaţa în tragedie, miliardarul trebuia să se vadă cu un alt prieten,  Vasile Turcu.

Poliţiştii au început ancheta şi au descoperit în resturile maşinii, kilometrajul blocat la 40 km la oră.

Ancheta va continua la IML, unde medicii legiştii vor face autopsia cadavrului.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close