Antena 3 CNN Actualitate ISU București, apel către locuitorii Capitalei și din împrejurimi: Întrerupeți activitățile în aer liber, nu stați lângă stâlpi sau copaci!

ISU București, apel către locuitorii Capitalei și din împrejurimi: Întrerupeți activitățile în aer liber, nu stați lângă stâlpi sau copaci!

ISU București, apel către locuitorii Capitalei și din împrejurimi: Întrerupeți activitățile în aer liber, nu stați lângă stâlpi sau copaci!
05 Mai 2019   •   17:07

ISU București-Ilfov lansează un apel către locuitorii Capitalei și pentru cei din județul Ilfov, în contextul în care ANM a emis o prognoză de vreme rea până miercuri.

"In cursul zilei de astăzi, Administrația Naționala de Meteorologie a emis o informare meteo pentru municipiul București, valabilă in perioada 05-08.05.2019.

Pentru acest interval de timp au fost prognozate averse cu caracter torențial, intensificări de scurta durata ale vântului, cu aspect de vijelie, descărcări electrice și grindina.

In cazul producerii fenomenelor meteo prognozate pentru următoare perioada in Capitala, recomandam populației următoarele:

* Întrerupeți activitățile în aer liber;
* Adăpostiți-vă în locuințe sau în alte spații care prezintă siguranță;
* Evitați expunerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, corturilor, schelelor;
* Nu atingeți stâlpi și fire de electricitate", se arată în mesajul ISU București-Ilfov.

Vremea se schimbă radical. Ploi torențiale, vijelii și temperaturi scăzute până miercuri dimineața

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close