Antena 3 CNN Actualitate Un italian în vârstă de 60 de ani s-a îndrăgostit de o româncă, iar acum are de plătit rate la apartament și mașină

Un italian în vârstă de 60 de ani s-a îndrăgostit de o româncă, iar acum are de plătit rate la apartament și mașină

Un italian, în vârstă de 60 de ani, a depus plângere la poliție după ce a ajuns în situația de a-i plăti ratele la apartament și mașină unei românce de 45 de ani.

Un italian în vârstă de 60 de ani s-a îndrăgostit de o româncă, iar acum are de plătit rate la apartament și mașină
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    08 Dec 2021   •   17:48

Italianul, proaspăt divorțat, a vrut să treacă mai ușor peste singurăte și a început să frecventeze un club de noapte. Acolo a cunoscut-o pe româncă. A fost dragoste la prima vedere, iar după câteva întâlniri… cei doi s-au logodit, potrivit Cancan.

Pentru că femeia nu avea nicio proprietate în Italia, l-a rugat pe italian să gireze în favoarea ei pentru a putea achiziționa un autoturism și un apartament. Îndrăgostit până peste cap, italianul a acceptat fără să ezite. Într-o zi, românca i-a spus că trebuie să se întoarcă în România ca să-și vadă părinții.

Bărbatul credul a crezut că iubirea va învinge distanța dintre ei. Însă, când a sunat-o, a avut surpriza neplăcută ca la telefon să-i răspundă un alt bărbat care i-a spus că este viitorul soț al femeii și l-a amenințat să o lase în pace.

Acum, italianul a depus plângere penală pentru înșelăciune. Râmâne, însă, de văzut dacă își va recupera sau nu banii.

×
Parteneri
Până când pot depune clienții Euroins cererile de despăgubire
x close