Antena 3 CNN Actualitate Italianul criminal de la Oradea rămâne în arest. 100 de alice au scos medicii din trupul românului ucis de străin

Italianul criminal de la Oradea rămâne în arest. 100 de alice au scos medicii din trupul românului ucis de străin

Italianul criminal de la Oradea rămâne în arest. 100 de alice au scos medicii din trupul românului ucis de străin
Sursa foto: Foto: bihon.ro
de M.Z.    |    01 Mar 2012   •   16:59

Italianul care a împuşcat mortal un bărbat din Oradea va rămâne în arest, după ce judecătorii au respins, joi, recursul făcut de avocaţii lui.

Cetăţeanul italian şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. Zappa Aldisio Andrea l-a împuşcat pe partenerul său de afaceri de două ori cu o armă de vânătoare pe care iubita lui o deţinea cu acte în regulă.

Nu mai puţin de 100 de alice au scos medicii din trupul românului ucis la Oradea de partenerul de afaceri italian. Atacatorul nu a încercat nicio clipă să îşi nege fapta. A  fost mulţumit în momentul în care a aflat că victima lui nu a supravieţuit. Mai ales că, spune el, românul l-ar fi ameninţat de mai multe ori cu moartea.

În faţa anchetatorilor, italianul a recunoscut crima şi, mai mult, a povestit cum şi-a plănuit fapta. Nu era prima dată când îşi cerea banii: 13.000 de euro, contravaloarea unui utilaj pe care îl dăduse victimei cu câteva luni în urmă. 

În faţa anchetatorilor, Zappa Aldisio Andrea a spus că partenerul lui de afaceri avea o atitudine sfidătoare. Asta l-ar fi scos din minţi. În plus, tot românul l-ar fi ameninţat că dacă vine în Oradea, nu va pleca viu.

Autopsia arată că italianul a tras de două ori. Odată în spate, o împuşcătură care nu a fost mortală, şi apoi, când românul s-a întors cu faţa, a ţintit capul.

Attila Nemeş intermedia vânzări de masă lemnoasă, iar cunoscuţii spun că ar fi avut datorii şi la proprietarii birourilor în care firma îşi desfăşura activitatea.




×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close