Antena 3 CNN Actualitate Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută de polițiști

Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută de polițiști

Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută, miercuri seara.. În filmarea pusă la dispoziție de Europol, se vede cum aceasta lovește cu piciorul mașina celuilalt șofer.

Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută de polițiști
de Gabriel Dano    |    23 Iun 2021   •   23:15

Potrivit polițiștilor, tânăra în vârstă de 22 de ani, a fost audiată, de oamenii legii. Pe imagini se vede cum, după ce lovește mașina cu piciorul, scoate și un obiect ascuțit, cel mai probabil o macetă.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite Mediafax.

În privința bărbatului agresor, procurorii au decis miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile, el fiind cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Incidentul a avut loc duminică, în mijlocul unei străzi din București. Agresorii, un bărbat și o femeie, au lovit mașina cu picioarele și cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacționeze. Scenele violente au fost filmate de alt șofer.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close