Antena 3 CNN Actualitate Iulian Bițică a fost căutat cu motopompe și sonar, dar a fost descoperit mort în bazin de doi paznici

Iulian Bițică a fost căutat cu motopompe și sonar, dar a fost descoperit mort în bazin de doi paznici

Iulian Bițică a fost căutat cu motopompe și sonar, dar a fost descoperit mort în bazin de doi paznici
Sursa foto: Foto: Facebook/Asociația Umanitară Solidarity Children
08 Noi 2019   •   10:38

Trupul copilului de 8 ani din localitatea Pecineaga, dispărut sâmbătă, a fost găsit vineri dimineaţa într-unul dintre bazinele colectoare de dejecţii de animale de către doi paznici, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit IPJ, trupul a fost văzut plutind în amestecul de apă şi mâl de pe fundul unuia dintre bazine

Băiatul a fost căutat şi în iazurile de colectare a dejecţiilor provenite de la un complex zootehnic din apropierea localităţii Pecineaga, pompierii acţionând, pe lângă motopompe de mare capacitate, şi cu un năvod pescăresc, iar poliţiştii Gărzii de Coastă, cu un sonar.

Copilul, dispărut din faţa locuinţei sale în timp ce se afla la joacă, cu rolele, a fost căutat continuu de sâmbătă seara. La căutări au participat, iniţial, peste 150 de lucrători ai IPJ, ajutaţi de trei câini de urmă, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, poliţişti locali, voluntari, intervenindu-se şi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă, fiind verificat şi sistemul de supraveghere video din localitate, format din 40 de camere.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Trei zile cu trei anotimpuri în România. Temperaturile scad drastic
x close