Antena 3 CNN Actualitate Iustin Covei a fost eliberat: Nu are voie să iasă din Craiova şi să se apropie de bănci (VIDEO)

Iustin Covei a fost eliberat: Nu are voie să iasă din Craiova şi să se apropie de bănci (VIDEO)

Iustin Covei a fost eliberat: Nu are voie să iasă din Craiova şi să se apropie de bănci (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
12 Oct 2010   •   16:52

Iustin Covei, fiul magistratului Marin Covei a fost eliberat, luni seară, din penitenciarul Rahova. Judecătorii Curţii de Apel i-au admis cererea de eliberare sub control judiciar. Covei nu are însă voie să iasă din Craiova, să se apropie de bancomate şi bănci şi nici să ia legătură cu prieteni săi, cercetaţi în acelaşi dosar, pentru clonarea de carduri.

Iustin Covei a stat după gratii un an şi două săptămâni. Când a fost prins a fost acuzat că făcea parte dintr-o reţea internaţională care clona carduri şi acţiona în România, Australia şi Spania.

Iustin Covei a fost surprins de camerele de supraveghere de la un bancomat chiar în timp de monta un dispozitiv care fura datele de pe carduri. În 2006 a fost cercetat în două dosare după ce a înjunghiat o fată şi l-a bătut pe un tânăr de 18 ani. În 2005 a batjocorit un tânăr, l-a dezbrăcat şi l-a lăsat gol, în plină stradă.

În ianuarie 2004 pe cînd avea 17 ani a ajuns la poliţie după ce a fost implicat într-un scandal cu bâte şi cuţite. Iar în secţie a lovit un pumnul un poliţist. O lună mai târziu s-a urcat la volan deşi nu avea permis şi a rănit trei oameni. Iar în aprilie, în acelaşi an a intrat cu un scuter într-o maşină a poliţiei. Câteva luni mai târziu, a bătut un taximetrist, chiar in centrul Craiovei.

Cel mai vechi dosar penal îl are însă din 2003, când a fost surprins gonind pe străzile Craiovei fără permis. Acum el este liber din nou.



Antena 3


×
Subiecte în articol: eliberat penitenciar rahova
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close