Antena 3 CNN Actualitate Jaf armat la o bancă din Bistriţa. Unitatea bancară nu avea paznic, ci doar sistem supraveghere şi alertare

Jaf armat la o bancă din Bistriţa. Unitatea bancară nu avea paznic, ci doar sistem supraveghere şi alertare

Jaf armat la o bancă din Bistriţa. Unitatea bancară nu avea paznic, ci doar sistem supraveghere şi alertare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Iul 2016   •   14:16

Jaf armat la o bancă din Bistriţa. Un bărbat înarmat a intrat într-o sucursală bancară din centrul oraşului, a ameninţat-o pe casieră şi celalte persoane aflate în acel moment în sediu şi a fugit cu o sumă importantă de bani. Atacul a durat doar câteva zeci de secunde.

Poliţiştii au încheiat cercetările la sediul unităţii bancare după aproape trei ore de la sesizarea jafului. Au fost audiaţi angajaţii băncii şi au fost prelevate amprente de pe mobila din interior şi de pe uşa de intrare în bancă.

Potrivit Agerpres, până la această oră nu a fost făcută publică suma de bani pe care bărbatul care a comis jaful a reuşit să o fure.

Există informaţii potrivit cărora autorul jafului armat ar fi fugit de la locul faptei cu un autoturism, motiv pentru care poliţiştii bistriţeni au instituit filtre la intrările în municipiu şi pe drumurile principale din judeţ.

Totodată, angajaţii băncii unde s-au produs jaful au afişat un anunţ prin care le-au comunicat clienţilor că unitatea va rămâne închisă în cursul zilei de marţi.

Unitatea bancară nu avea paznic, ci doar sistem supraveghere şi alertare, motiv pentru care firma care asigură monitorizarea unităţii a ajuns după ce autorul jafului a fugit de la faţa locului.

Criminalistul Liviu Chesnoiu a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu există jaf perfect și că bărbatul sigur a lăsat urme care îi vor ajuta pe anchetatori să îl identifice.

Chesnoiu a precizat că singura obligație a angajaților unei bănci este să nu facă acte de eroism, care ar putea sfârși tragic, subliniind că banii furați sunt asigurați și viața oamenilor este pe primul loc.

 

 

×
Subiecte în articol: jaf armat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close