Antena 3 CNN Actualitate Jaf armat la o bancă din zona Constantin Brâncoveanu în Bucureşti

Jaf armat la o bancă din zona Constantin Brâncoveanu în Bucureşti

Jaf armat la o bancă din zona Constantin Brâncoveanu în Bucureşti
07 Apr 2011   •   10:57

Un bărbat înarmat a intrat, joi dimineaţă, într-o bancă din zona Constantin Brâncoveanu din Bucureşti, a ameninţat cele trei angajate din bancă furând banii din casierie. În bancă nu erau clienţi la momentul incidentului. Nicio persoană nu a fost rănită.

Diana Sarca, reprezentantul Poliţiei Capitalei, a declarat că hoţul era înarmat cu un obiect care semăna cu un pistol. El avea pe cap o şapcă şi o glugă. În urma ameninţărilor, a reuşit să fure bani dintr-un sertar al casieriei.

În urma verificărilor periodice efectuate, Poliţia a recomandat filialei băncii să asigure şi pază umană pe lângă sistemele de supraveghere.

 


Cornel Cojocaru, reprezentantul băncii a declarat că personalul a respectat în mod integral procedurile în caz de pericol, astfel încât nimeni nu a fost rănit.

Filiala nu avea paznic, măsura a fost luată în cursul anului trecut. Conform purtătorului de cuvânt, a fost o decizie inspirată pentru că paza umană este inutilă în cazul unui jaf armat. Banca a decis reducerea numerarului în filialele sale, pentru a descuraja tenatativele de jaf.

Suma furată din bancă este estimată la câteva mii de euro.
 



×
Subiecte în articol: jaf armat banca
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close