Antena 3 CNN Actualitate Jaf demn de cascadorii râsului, în București. Hoții au trecut pe lângă paznicul care dormea în post și au plecat cu taxiul de la spargere

Jaf demn de cascadorii râsului, în București. Hoții au trecut pe lângă paznicul care dormea în post și au plecat cu taxiul de la spargere

Sediul unei clinici medicale din sectorul 1 al Capitalei, în care își desfășoară activitatea și Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO), a fost spart vineri noapte, după ce doi hoți au pătruns în incintă pe lângă polițistul care dormea în post. Spărgătorii au plecat cu taxiul la locul faptei și au fost prinși doar după ce au provocat un scandal pentru că nu se puteau înțelege cum să împartă bunurile sustrase.

Jaf demn de cascadorii râsului, în București. Hoții au trecut pe lângă paznicul care dormea în post și au plecat cu taxiul de la spargere
Sursa foto: Politia Romana
15 Iun 2020   •   21:04

Polițistul responsabil de păzirea locației dormea în post, în momentul în care doi indivizi au deschis ușa de la intrare și au trecut pe lângă el spre etajul 1 al clădirii. Hoții au fost nevoiți să spargă următoarea ușă care se deschidea doar pe bază de cartelă. Odată intrați, au furat trei televizoare și o bicicletă.

Ghinionul lor a fost că, la întoarcere, trebuiau să treacă pe lângă același paznic, care a realizat că sediul a fost prăduit și și-a sunat imediat superiorii.

Chiar și așa, hoții au reușit să scape cu ajutorul unui taxi pe care l-au comandat și în care au înghesuit bunurile furate.

De parcă situația nu ar fi fost destul de penibilă, în jurul orei 4, cei doi spărgători ajunși în sectorul 5 al Capitalei au început să se certe în plină stradă pentru că nu reușeau să se înțeleagă cum să împartă bunurile. Vecinii deranjați de zgomote au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns imediat polițiștii, care i-au săltat pe cei doi recalcitranți și i-au dus la audieri. După ce au pus cap la cap toate detaliile, și-au dat seama că au de-a face cu hoții de la clinică.

Cei doi spărgători au fost duși imediat în fața justiției cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă magistrații le-au ușurat pedeapsa. Ei au dispus măsura arestului la domiciliu pentru unul dintre bărbați, iar pentru celălalt măsura controlului judiciar. Totodată au fost confiscate bunurile, ce au fost restituite proprietarilor.

Poliția Capitalei a transmis, într-un comunicat de presă, că spargerea a avut loc la sediul unei clinici de sănătate, în care își desfășoară activitatea și câțiva polițiști din cadrul BCCO.   

”În dimineața de 13 iunie, polițiști din cadrul Secției 19, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat trei bărbați aflați într-o dispută verbală cu un taximetrist. Asupra lor au fost identificate mai multe bunuri, tinerii neputând explica proveniența lor (trei televizoare). În urma audierilor și cercetărilor efectuate s-a stabilit ca aceștia ar fi pătruns în sediul unui centru medical, situat în sectorul 1, de unde au sustras mai multe bunuri. Din holul imobilului respectiv a fost sustrasă și o bicicletă. Parte din bunuri au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

În urma cercetărilor efectuate de Secția 19 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, doi dintre tineri au fost reținuți, ulterior instanța dispunand față de unul dintre inculpați măsură arestului la domiciliu, iar față de cel de al doilea, măsură controlului judiciar.”, a precizat Poliția Capitalei.

Jaf demn de cascadorii râsului. Hoții au trecut pe lângă paznicul care dormea în post și au plecat cu taxiul de la spargere

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close