Antena 3 CNN Actualitate Joe Biden, în România cu fiica şi nepoata de 11 ani: ?Vreau să cunoască şi ele aceste regiuni?

Joe Biden, în România cu fiica şi nepoata de 11 ani: ?Vreau să cunoască şi ele aceste regiuni?

Joe Biden, în România cu fiica şi nepoata de 11 ani: ?Vreau să cunoască şi ele aceste regiuni?
Sursa foto: Joe Biden
22 Oct 2009   •   17:22

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a susţinut, joi , o declaraţie de presă la Bibiloteca Centrală Universitară din Capitală. El a menţionat că atât nepoata sa de 11 ani, cât şi fiica sa l-au însoţit în această călătorie pentru că ?îşi doresc să cunoscă realităţile acestei zone?.

"M-am întors în România nu numai cu delegaţia oficială, dar şi cu nepoţica de 11 ani şi fiica, pentru că vreau să înţeleagă, să vadă aceste regiuni", a declarat Biden la BCU, informează Mediafax.

Referitor la nepoata sa, acesta a declarat: "A văzut în oamenii şi în oraşele voastre posibilităţile incredibile ale acestui tânăr secol?.

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden a avut o întrevedere, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Traian Băsescu. După întâlnirea cu şeful statului, Biden va merge la palatul Victoria unde va discuta cu premierul demis, Emil Boc.

Preşedintele a discutat cu Biden despre parteneriatul strategic româno-american şi alte teme de interes de pe agenda internaţională. Potrivit lui Băsescu, venirea lui Biden este un semnal că România NU este izolată pe plan internaţional, aşa cum s-a spus în ultima perioadă.

În programul vicepreşedintelui american mai sunt prevăzute întrevederi cu ceilalţi candidaţi la preşedinţia României. Liderii PSD şi PNL se vor întâlni cu vicepreşedintele american, la reşedinţa ambasadorului SUA la Bucureşti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Joe Biden vicepresedinte SUA
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close