Antena 3 CNN Actualitate Jucării pentru cei mari: Adulţii scot mii de lei din buzunare pentru maşinuţe sau elicoptere teleghidate

Jucării pentru cei mari: Adulţii scot mii de lei din buzunare pentru maşinuţe sau elicoptere teleghidate

Jucării pentru cei mari: Adulţii scot mii de lei din buzunare pentru maşinuţe sau elicoptere teleghidate
Sursa foto: Foto: gizmag.com
24 Iul 2011   •   23:33

Cine a spus că jucăriile sunt doar pentru copii, se înşală amarnic. Tot mai mulţi adulţi scot din buzunar şi câteva mii pentru o maşinuţă sau un elicopter teleghidat. Iar asta doar pentru a-şi face un moft care să le aducă aminte de copilărie. Unii au transformat pasiunea pentru miniaturi într-o adevărată competiţie.

La prima vedere, toate aceste maşinuţe par nişte jucării obişnuite pentru copii. În realitate însă, preţul lor este de zeci de ori mai mare. Poate că nu aţi fi crezut, dar tot mai mulţi adulţi sunt dispuşi să facă astfel de investiţii. De la un mod plăcut de a petrece timpul liber, a devenit sport în toată regula.

Jocurile pe calculator mai că au devenit istorie. Pasionaţii de automodelism, căci aşa se numeşte sportul, urmăresc acum doar noutăţile din acest domeniu. Nu vor ca "maşinile" lor să rămână în urmă. Aşa se explică şi succesul tot mai mare al acestor jucării.

 


×
Subiecte în articol: copii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close