Antena 3 CNN Actualitate Judecătoarea Iulia Motoc nu mai ştie ce partid a propus-o la CCR

Judecătoarea Iulia Motoc nu mai ştie ce partid a propus-o la CCR

Judecătoarea Iulia Motoc nu mai ştie ce partid a propus-o la CCR
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Aug 2012   •   21:10

Judecătoarea Iulia Motoc de la Curtea Constituţională pare să aibă o memorie de scurtă durată, în ceea ce priveşte partidul care a propus-o ca judecător la CCR, potrivit unui document prezentat în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Motoc susţine, într-un comunicat de presă, că a votat de multe ori împotriva iniţiativelor PDL, partid care, spune ea, a propus-o ca judecător la Curte.



"În calitate de judecător al Curţii Constituţionale, am formulat mai multe opinii separate, dintre care menţionez cea pentru menţinerea drepturilor foştilor deţinuţi politici şi cea împotriva menţinerii prezentei dobândiri licite a averii. Am votat de multe ori împotriva iniţiativelor legislative ale partidului care m-a propus ca judecător CCR, PDL", afirmă Motoc, în comunicat.

Judecătoarea mai spune că, "în ciuda presiunilor, intimidărilor, hărţuirilor şi defăimărilor" la adresa ei, va continua, "ca şi până acum", să aplice legea.



Totuşi, UNPR declară că "Iulia Antoanela Motoc a fost candidatul propus de UNPR pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională".

Vezi aici înregistrarea emisiunii Subiectiv






×
Subiecte în articol: Iulia Motoc pdl UNPR Subiectiv
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close