Antena 3 CNN Actualitate Cine este tânărul care a achitat peste 100.000 de euro la un club din București

Cine este tânărul care a achitat peste 100.000 de euro la un club din București

Cluburile exclusiviste din Capitală și-au redeschis porțile, după o lungă perioadă în care iubitorii de distracții scumpe au fost nevoiți să ia o pauză din cauza pandemiei.

Cine este tânărul care a achitat peste 100.000 de euro la un club din București
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    24 Mai 2021   •   10:14

Însă, odată cu relaxarea restricțiilor, muzica bună, domnișoarele îmbrăcate sumar și ospătarii pregătiți să le asigure clienților tot confortul necesar, au făcut deliciul petrecăreților în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. 

Este și cazul unui tânăr, în vârstă de 34 de ani, crescut în Elveția, care a plătit nu mai puțin de 100.000 de euro pentru distracția de sâmbătă seara. Julius Maximilian a ajuns la București cu avionul privat, venind de la Geneva. Tânărul nu a venit singur, fiind însoțit de iubita lui, dar și de un grup de prieteni apropiați. 

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Cancan.ro, cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, anul trecut, chiar de Revelion. Iar de atunci sunt de nedespărțit!

Tânărul a comandat nu mai puțin de 50 de sticle de șampanie, desigur, dintre cele mai scumpe, pentru care a plătit o notă de peste 100.000 de euro. 

Imediat ce a achitat nota colosală, puțin după miezul nopții, Julius și-a luat iubita de mână și s-a îndreptat spre mașină. Cei doi au fost conduși la bolidul de lux de un bodyguard. Ulterior… și-a făcut apariția și un ospătar care le-a ”înmânat” îndrăgostiților alte două sticle de șampanie, pe care le-au ”savurat” de data aceasta departe de ochii curioșilor, în liniște, acasă.

Prietenii lor în schimb au rămas, în continuare, în Nuba. Nu de alta, dar șampanie mai era din belșug!

×
Subiecte în articol: julius maximilian
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close