Antena 3 CNN Actualitate A murit jurnalista Maria-Denise Theodoru! Familia Regală: ”A primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”

A murit jurnalista Maria-Denise Theodoru! Familia Regală: ”A primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”

Jurnalista Maria-Denise Theodoru, a murit. Anunțul a fost făcut de Familia Regală a României, printr-un mesaj publicat în mediul online.

A murit jurnalista Maria-Denise Theodoru! Familia Regală: ”A primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”
Sursa foto: Instagram / familiaregalaaromaniei
de Laura Dinu    |    06 Aug 2021   •   14:54

”Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au aflat cu tristețe vestea trecerii la Domnul a jurnalistei și profesoarei Maria-Denise Theodoru.

De două decenii încoace, Denise a fost o colaboratoare constantă și devotată a Casei Majestății Sale. Ea a contribuit cu creativitate și profesionalism la îndeplinirea multor acțiuni publice ale Familiei Regale, fie în domeniul radio-ului, fie în cel al cinematografiei sau al proiectelor socio-culturale.

Ea a fost, an de an, alături de eforturile Familiei Regale, cu discreție, cu generozitate și cu profundă înțelegere. De-a lungul anilor, Denise și-a legat numele de Înalte Patronaje regale, de vizite regale în comunități, de concursuri internaționale, de volume legate de Coroană și de istoria modernă și contemporană a României. Recent, ea a fost scenarista și însuflețita promotoare a filmului artistic Maria, Regina României.

Un fidel susținător al principiilor și valorilor Coroanei Române, Maria-Denise Theodoru a primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, în anul 2010.

Majestatea Sa Margareta transmite, în numele Familiei Regale, condoleanțe și profundă compasiune familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată pe pagina Familiei Regale a României. 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

×
Subiecte în articol: Maria-Denise Theodoru
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close