Antena 3 CNN Actualitate Jurnalistul Ionuţ Cristache: Dacă insistam, Adrian Udrea îmi dădea o "căpăţână în gură"

Jurnalistul Ionuţ Cristache: Dacă insistam, Adrian Udrea îmi dădea o "căpăţână în gură"

Jurnalistul Ionuţ Cristache: Dacă insistam, Adrian Udrea îmi dădea o "căpăţână în gură"
Sursa foto: Foto: Videonews
18 Aug 2011   •   22:37

O echipă de jurnalişti de la Antena 3 a fost atacată şi înjurată, joi dimineaţă, de fratele unui controversat om politic de la putere. Este vorba despre fratele al Elenei Udrea, Adrian Valentin Udrea.

Jurnalistul Antena 3 Ionuţ Cristache a vorbit, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", despre întreaga situaţie din familia Udrea, pe baza reportajelor şi interviurilor realizate de acesta până acum, în satul natal al ministrului şi la cabinetul acesteia.

Într-o postare pe blogul personal, ministrul Elena Udrea acuză postul Antena 3 că-i hărţuieşte familia.

"De două săptămâni, subordonaţii dumneavoastră îmi hărţuiesc rudele, până şi pe cele mai îndepărtate, fapte pe care le calific drept degradante şi care depăşesc limita bunului simţ. (...) Vă cer imperativ să încetaţi urmărirea, intimidarea şi provocarea familiei mele", scrie Udrea pe blogul său.

Invitat în studioul Antenei 3, jurnalistul Adrian Ursu a spus, joi, că postarea de pe blog a Elenei Udrea face parte din strategia acesteia de a poza în victimă şi de a minimaliza lucrurile, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul episodului cu rochia înstelată.

 

×
Subiecte în articol: ionut cristache Elena Udrea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close