Antena 3 CNN Actualitate Justiție Avocata familiei Dragnea, dezvăluiri despre percheziţiile la ferma de porci. „Fiul lui Dragnea nu mai are nicio treabă cu această fermă”

Avocata familiei Dragnea, dezvăluiri despre percheziţiile la ferma de porci. „Fiul lui Dragnea nu mai are nicio treabă cu această fermă”

Avocata familiei Dragnea, dezvăluiri despre percheziţiile la ferma de porci. „Fiul lui Dragnea nu mai are nicio treabă cu această fermă”
10 Aug 2017   •   17:32

Maria Vasii, avocatul familiei Dragnea, a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre percheziţiile la ferma de porci din Teleorman. Aceasta este de asemenea și avocata administratorului acestei firme, Ilie Liviu Dragne.

„Este vorba despre existența unui contract care nu depășește 200.000 de euro. Contactul este din 2013, din perioada în care domnul Dragne a preluat această societate. Mai este acuzat că și-ar fi angajat soția pe o durată limitată de timp, cu un venit ce nu depășește 300 de euro lunar. Acuzațiile nu mrită o prezentare atât de amplă”, a precizat Maria Vasii.

Mai mult, avocata a mai afirmat faptul că fiul lui Dragnea nu mai are nicio treabă cu această fermă. „Domnul Dragnea nu deține nicio calitate în prezent în această societate. Și-a cedat acțiunile de la începutul acestui an și mă îndoiesc că va fi chemat să dea explicații cu privire la aceste acuzații”.

Ilie Liviu Dragne, administratorul firmei de porci a fiului lui Liviu Dragnea a fost reținut de procurorii DNA ca urmare a perchezițiilor efectuate joi. Este vorba de un dosar penal de evaziune fiscală ce vizează ferma Salcia SA din Teleorman.

×
Subiecte în articol: avocata Dragnea perchezitii
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close