Antena 3 Actualitate Justiție Daniel Zamfir, victorie importantă în instanță

Daniel Zamfir, victorie importantă în instanță

25 Mai 2017   •   09:20
Daniel Zamfir, victorie importantă în instanță Foto: Agerpres

Senatorul PNL Daniel Zamfir a obținut o victorie extrem de importantă în justiție, anunță DC News.

"După mai bine de trei ani am câștigat definitiv procesul împotriva ANI care a considerat că sunt în stare de incompatibilitate întrucât nu am reziliat de la Registrul Comerțului PFA-ul pe care îl dețineam înainte să devin parlamentar.

Precizez că imediat ce am dobândit calitatea de parlamentar, am înregistrat la ANAF încetarea activității, iar la Registrul Comerțului am făcut o înscriere de mențiuni, prin care am suspendat activitatea PFA-ului fără să mai am nicio activitate comercială din acel moment și până astăzi.

Într-un mod cu totul abuziv, bineînțeles datorită faptului că nu răspund nici ei pentru ceea ce fac, ANI a justificat incompatibilitatea mea prin faptul că suspendarea unei activități, nu înseamnă încetarea ei.

Cât de ridicolă este această explicație, doar o simplă apelare la DEX și ar fi găsit acolo că suspendarea=încetare temporară de activitate!

După această experiență, cred cu tărie că trebuie să avem cât mai repede un Cod al incompatibilităților și al conflictului de interese foarte limpede, și bineînțeles o lege prin care și cei de la ANI să răspundă pentru acțiunile lor", a spus Daniel Zamfir.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close