Antena 3 CNN Actualitate Justiție Primarul Daniel Băluţă bate în instanţă şi Fundaţia Eco-Civica. Reconstrucţia Pieţei Norilor poate continua!

Primarul Daniel Băluţă bate în instanţă şi Fundaţia Eco-Civica. Reconstrucţia Pieţei Norilor poate continua!

În vremuri în care toată România pare încremenită în așteptarea alegerilor interne din PNL și USR-PLUS, nici oficialii care mai încearcă totuși să miște ceva pentru comunitate nu sunt lăsați să-și continue treaba, doar pentru că anumite entități nu îi agreează. Rețeta e una simplă! Dacă nu e de-al nostru, încercăm să-i blocăm orice inițiativă, pentru ca mai târziu, să-l putem arăta cu degetul că n-a făcut nimic pentru oameni.

Primarul Daniel Băluţă bate în instanţă şi Fundaţia Eco-Civica. Reconstrucţia Pieţei Norilor poate continua!
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2021   •   13:25

Această logică a perfectat-o în timp auto-intitulatul apărător al mediului, Dan Trifu, vicepreședinte al Fundației Ec[GAL layout="2"]o-Civica.

De data aceasta, continuând războiul furibund pe care îl poartă împotriva lui Daniel Băluță, primarul de la Sectorul 4, Trifu a încercat, fără succes, să suspende actele care stau la baza reconstrucției Pieței Norilor, din cartierul Tineretului.

Conform surselor noastre, Trifu a mers personal în fața judecătorilor și a încercat să-i convingă de faptul că Băluță și Primăria Sectorulu 4 ar trebui opriți în acest demers de modernizare a pieței. Motivele, evident „subțiri”, așa cum au stabilit și magistrații, priveau suspiciuni cum că banii publici s-ar irosi și că oamenilor ce locuiesc în zonă li s-ar încălca intimitatea dacă piața ar fi reconstruită pe mai mult decât un etaj.

Este greu de înțeles de ce Trifu și acoliții săi de la fundație ar dori să li se refuze oamenilor accesul la un spațiu nou, modern și autorizat ISU, în detrimentul pieței insalubre, întunecoase și care se putea transforma oricând într-un munte de moloz, așa cum puteți oberva și din fotografiile atașate acestui articol.

Spre binele locuitorilor din Tineretului însă, magistrații n-au dar curs solicitării lui Dan Trifu, așa că în acest moment, constructorii angajați de Sectorului 4 își pot vedea în continuare de treabă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu este prima dată când Fundația Eco-Civica este folosită de Trifu pentru a-și regla conturile cu primăria și cu primarul de la Sectorul 4.

Este de notorietate opoziția acestuia față de amenajarea parcării de 700 de locuri de lângă Palatul Copiilor, despre care spunea că ar fi inutiliă, dar care acum este tot timpul plină ochi și a luat o parte din numărul imens de mașini care se înghesuie pe străduțele din cartierul Tineretului.

Este de asemenea de menționat în context faptul că nu aceeași atitudine o are Dan Trifu cu privire la modul în care a luat ființă restaurantul „Trifoiaș”.

Recent, mai multe informații apărute în presă au arătat faptul că pentru construirea acestuia, mai mulți copaci din Parcul Tineretului ar fi fost tăiați, însă cum de fapt chiar Trifu ar administra acest restaurant, nimeni nu s-a putut atinge de el, dată fiind prietenia sa cu actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close