Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procurorul DNA Doru Țuluș: Nu m-a iubit niciodată Kovesi. Ce mai spune magistratul despre dosarele la care a lucrat

Procurorul DNA Doru Țuluș: Nu m-a iubit niciodată Kovesi. Ce mai spune magistratul despre dosarele la care a lucrat

Procurorul DNA Doru Țuluș: Nu m-a iubit niciodată Kovesi. Ce mai spune magistratul despre dosarele la care a lucrat
de M.Z.    |    04 Iul 2017   •   16:57

Procurorul DNA Doru Țuluș a declarat, marți, după ședința CSM, că șefa sa, Laura Codruța Kovesi, ”nu l-a iubit niciodată”, însă a precizat că, atâta timp cât ea a condus instituția, el nu a simțit niciodată presiuni în dosarele pe care le-a avut de instrumentat.

"De iubit, nu m-a iubit foarte tare niciodată, dar după ce au apărut înregistrările alea în presă, a prins ocazia să epureze (Laura Kovesi - n.r.) pe criterii exclusiv subiective", a spus Ţuluş. 

Pe de altă parte, Ţuluş a recunoscut că Laura Codruţa Kovesi nu i-a cerut vreodată să facă dosare "într-un anumit fel". 

"Nimeni nu mi-a comandat vreodată să fac un dosar într-un anumit fel, nici pe vremea dinainte, nici doamna Kovesi sau altcineva", a precizat Ţuluş. 

În ce privește instituția în care lucrează, procurorul Țuluș a apreciat că ”suntem o caricatură de instituție”.

Răspunzând întrebărilor puse de jurnalişti, Doru Ţuluş a subliniat că nu el este cel care a făcut înregistrările apărute în presă. 

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dat marţi aviz pozitiv pentru revocarea din funcţie a procurorilor DNA Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga. Cererea de revocare a fost făcută de Laura Kovesi. 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close