x close

Sinteza Zilei. Documente explozive: Un înalt magistrat, internat în secret la psihiatrie

15 Noi 2016   •   22:26
Sinteza Zilei. Documente explozive: Un înalt magistrat, internat în secret la psihiatrie Exclusiv

Medicul psihiatru Delia Podea, de la Spitalul de Psihiatrie Arad, se află astăzi în arest la domiciliu pentru o serie de acuzații extrem de grave.

A primit mită pentru a face diverse experimente pe pacienți. A folosit tratamente experimentale pe bolnavii psihic, iar apoi falsifica testele clinice. Îi cooptase în rețea inclusiv pe medicii rezidenți din spital.

Supriza a venit atunci când instanța arădeană a decis eliberarea din arest preventiv și înlocuirea acestei măsuri cu arestul la domiciliu.

Potrivit informațiilor prezentate la „Sinteza Zilei” există o legătură nebănuită a Deliei Podea cu un magistrat arădean. Pe masa acestuia a ajuns dosarului medicului supranumit ”Mengele de Arad” și el a decis s-o trimită acasă. Așa, probabil, și-a achitat datoriile.

Judecătorul Caius Lăzărescu este un client vechi al secțiilor de psihiatrie, fiind de mai multe ori internat în secret. Episoade maniacale, abuz de alcool sunt doar câteva dintre diagnosticele puse de medici.

La începutul acestui an Caius Lăzărescu a fost internat din nou la psihiatrie, după ce a comis două accidente de circulație în mai puțin de 24 de ore, fiind în stare de ebrietate.

La adresa magistratului au fost înregistrate mai multe plângeri, făcute chiar de către colegii săi, care acuzau comportamentul violent al lui Caius Lăzărescu.

Jurnalistul Ana Maria Roman a prezentat, în exclusivitate, documentele medicale care atestă problemele psihiatrice ale magistratului.

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei ana maria roman magistrat psihiatrie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati