Antena 3 CNN Actualitate Rușii au reluat atacurile asupra Kievului

Rușii au reluat atacurile asupra Kievului

Mai multe cartiere din Kiev și zone de la periferia capitalei ucrainene erau bombardate marți noaptea, în jurul orei 23.

Rușii au reluat atacurile asupra Kievului
Sursa foto: cnn.com
de Adrian Iclozan    |    01 Mar 2022   •   23:46

Kyiv Independent și NEXTA_TV au postat pe Twitter că în jurul orei menționate erau atacate cartierele Rusanivka, Kurenivka, Boiarka dar și zona din apropierea aeroportului internațional.

Echipele CNN aflate în capitala ucraineană au confirmat, la rândul lor, explozii în zonele de la periferia orașului.

Un tir cu rachete efectuat mai devreme în cursul serii de ruși și care a vizat turnul TV din Kiev s-a soldat cu cinci morți printre civili.

Presa ucraineană semnala, de asemenea, că o școală de tancuri ardea, marți, la Harkov, al doilea oraș ucrainean, ca mărime.

CNN a difuzat, marți, imagini verificate în prealabil prin geolocalizare și  care înfățișează o clădire de apartamente din Harkov, lovită de un tir militar.

Clădirea se află lângă un spital și fost avariată la câteva ore după ce alte tiruri au produs daune semnificative sediului administrației regionale din oraș.

Într-un material video, se observă un incendiu în complexul de apartamente avariat.

Un alt material, montat din mai multe secvențe filmate în afara clădirii afectate, lasă să se vadă cel puțin două trupuri neînsuflețite, căzute la pământ.

"Animale. Sunt niște animale", se aude o voce, într-o aparentă referire la militarii care au tras asupra clădirii.

Zone rezidențiale din Harkov au fost vizate și luni de tiruri ale armatei ruse. Reprezentanți ai autorităților locale au anunțat, ieri, că loviturile efectuate de ruși au ucis aici cel puțin nouă oameni.

 

 

×
Subiecte în articol: Kiev bombardamente
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close