Antena 3 Actualitate Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie pentru judecătorul din dosarul Colectiv

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie pentru judecătorul din dosarul Colectiv

31 Aug 2018   •   14:57
Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie pentru judecătorul din dosarul Colectiv

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din funcţie a lui Valeriu Mihail Terceanu, care se va pensiona începând cu data de 3 septembrie. Judecătorul este cel care s-a ocupat de dosarul Colectiv, iar în acest caz, procesul ar putea fi reluat de la zero.

Decizia vine după ce plenul CSM a aprobat, la finele lunii iulie, cu unanimitate, cererea de pensionare depusă de Valeriu Mihail Terceanu, judecătorul din dosarul Colectiv, acesta urmând a se retrage din activitate cu data de 3 septembrie.

Mihail Valeriu Terceanu este fostul soţ al judecătoarei Geanina Terceanu, cea care a fost condamnată, la începutul acestui an, pentru luare de mită în dosarul Transferurilor. Geanina Terceanu a fost condamnată la şapte ani cu executare de instanţa supremă. Următorul termen în dosar, care se judecă la Tribunalul Bucureşti, a fost fixat pentru data de 10 septembrie. În acest caz, procesul ar putea fi reluat de la zero, potrivit normelor în vigoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close