Antena 3 Actualitate Klaus Iohannis l-a decorat pe Hans Klemm cu cea mai înaltă distincție a României

Klaus Iohannis l-a decorat pe Hans Klemm cu cea mai înaltă distincție a României

09 Dec 2019   •   15:13
Klaus Iohannis l-a decorat pe Hans Klemm cu cea mai înaltă distincție a României
Sursa foto: sursă foto: gov.ro

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național Steaua României, cel mai înalt ordin național românesc.

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, pe Hans Klemm cu cea mai înaltă distincție a României. Decretul este contrasemnat și de premierul Ludovic Orban.

„În semn de înaltă recunoaștere și apreciere pentru implicarea personală la dezvoltarea relațiilor dintre țara noastră și Statele Unite ale Americii, pentru consolidarea Parteneriatului Strategic România - SUA, se conferă Ordinul Național Steaua Româneii în grad de Mare Cruce Excelenței Sale domnul Hans Klemm, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii la București”, se arată în decretul semnat de șeful statului, actul fiind publicat în Monitorul Oficial. 

Ordinul "Steaua României" este cel mai înalt ordin național românesc, acordat pentru „serviciile excepționale, civile și militare, aduse statului și poporului român”. În cazul cetățenilor străini, ordinul se acordă pentru contribuția deosebită la dezvoltarea relațiilor de colaborare și de prietenie cu România sau pentru fapte și servicii excepționale aduse statului și poporului român.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close