Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Mănăstirea Voroneţ este un loc binecuvântat

Klaus Iohannis: Mănăstirea Voroneţ este un loc binecuvântat

Klaus Iohannis: Mănăstirea Voroneţ este un loc binecuvântat
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Mai 2017   •   18:38

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, miercuri, Mănăstirea Voroneţ din judeţul Suceava, despre care a spus că este "un loc binecuvântat". Şeful statului susţine că de fiecare dată când revine în Bucovina şi la Voroneţ redescoperă lucruri noi, scrie Agerpres.

"E foarte frumos în Bucovina. Chiar şi aici la Voroneţ am mai fost, dar de fiecare dată mai descopăr ceva nou sau redescopăr ceva. Mă simt foarte bine în Bucovina, oameni harnici, gospodari, cu idei foarte bune şi astăzi am reuşit să constat că există foarte multă iniţiativă locală, lucru care mă bucură foarte mult, iar în rest ... istorie, istorie, istorie. Este un loc binecuvântat", a afirmat Iohannis. 

De altfel, preşedintele este convins că turismul ecumenic şi cel cultural pot contribui la dezvoltarea economică a României. 

"Cultura şi istoria, în combinaţie, pot contribui foarte mult la dezvoltare locală, dezvoltare regională acolo unde este ceva de oferit şi Bucovina are enorm de mult de oferit", a subliniat şeful statului. 

Preşedintele Iohannis a participat, miercuri, la Suceava, la o dezbatere pe tema "Modernizare, dezvoltare, descentralizare. Administraţia locală vorbeşte!" la care au luat parte preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, primarii din judeţ şi directorii instituţiilor deconcentrate. Ulterior, el a vizitat Mănăstirile Voroneţ şi Dragomirna.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close