Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mesaj înainte de ședința cu liberalii: „PSD a încasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treabă foarte bună”

Klaus Iohannis, mesaj înainte de ședința cu liberalii: „PSD a încasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treabă foarte bună”

Klaus Iohannis, mesaj înainte de ședința cu liberalii: „PSD a încasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treabă foarte bună”
Sursa foto: sursă foto:presidency.ro
02 Dec 2019   •   10:39

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participă la şedinţa Biroului Executiv al PNL.

La sosire, şeful statului a declarat că la întâlnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost în campania electorală.

„Am făcut o campanie electorală împreună şi încă una de succes şi vrem să tragem câteva concluzii. (...) Nu cred că astăzi discutăm despre aspecte guvernamentale, cel puţin nu în prezenţa mea, asta rămâne pentru zilele următoare”, a spus Klaus Iohannis. 

De asemenea, Klaus Iohannis a subliniat că PSD a fost înlăturat de la putere doar parțial, precizând că social-democrații au încă un număr mare de parlamentari, iar scopul PNL este o Românie în care PSD să nu mai fie în conducerea instituțiilor statului.

„Adversarul nostru în toate campaniile din ultima vreme (…) a fost PSD. Un PSD care a încasat-o de trei ori, dar cred că e bine să vă spun chiar în introducere că PSD nu a fost înlăturat de la putere decât parțial.

PSD, aici mă adresez parlamentarilor, are un număr imens de parlamentari. Un număr foarte mare de primari, de președinți de Consilii Județene. Ne bucurăm de această victorie, dar autosuficiența după această victorie ar fi cea mai mare greșeală pentru PNL.

Avem în continuare alegeri și aștept de la PNL și de la noul Guvern Orban care face o treabă foarte bună deja, aștept o implicare totală în așa fel încât la sfârșitul anului 2020 să putem să oferim românilor ceea ce își doresc, o Românie fără PSD. Să fiu bine înțeles, o Românie fără PSD în conducerea statului, în conducerile entităților politice”, a precizat Klaus Iohannis.

Citește Și Guvernul Orban, ședință cu privire la proiectul de buget. Klaus Iohanis participă la întrunire

×
Subiecte în articol: guvern liberali sedinta Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close