Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis a oferit Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Comandor, Spitalului "Grigore Alexandrescu"

Klaus Iohannis a oferit Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Comandor, Spitalului "Grigore Alexandrescu"

Din 1950, in fiecare an, pe 7 aprilie, sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății, pentru a marca înființarea OMS și a atrage atenția asupra importanței sănătății globale. 

Klaus Iohannis a oferit Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Comandor, Spitalului "Grigore Alexandrescu"
Sursa foto: Hepta
07 Apr 2024   •   16:33

”Cu această ocazie, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" este onorat și își exprima toată recunoștința față de decizia Președintelui României, excelența sa dl.Klaus Werner Iohannis, de a conferi Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Comandor, Spitalului "Grigore Alexandrescu".

Această distincție vine ca o confirmare a rolului important, pe care îl are cel mai mare spital de copii din România, in tratarea micuților pacienți. 

Ordinul este o apreciere a întregii activități, a mai multor generații de medici, asistente și alți specialiști, care au format dintotdeauna o echipă multidisciplinara ce a venit în sprijinul asigurării unui act medical de cea mai bună calitate pentru sănătatea copiilor României.

În cadrul spitalului nostru se asigură asistență medicală de specialitate in cele mai complexe cazuri ce vin din toată țara.

Începând cu cel mai mare UPU pediatric și continuând cu mai toate specialitățile, chirurgie pediatrică, ortopedie, chirurgie plastică și arsuri, neurochirurgie, ORL, chirurgie cardio vasculară, Terapie Intensivă și  Neonatologie, cu patru clinici de pediatrie, toxicologie și cardiologie, toate sunt implicate în salvarea de vieți și tratamente din cele mai complexe”, se arată în comunicatul Spitalului ”Grigore Alexandrescu”.

×
Subiecte în articol: OMS spitalul grigore alexandrescu
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close