Antena 3 CNN Actualitate La un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, văduva sa face declarații cutremurătoare: Îi simțim parfumul

La un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, văduva sa face declarații cutremurătoare: Îi simțim parfumul

La un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, văduva sa face declarații cutremurătoare: Îi simțim parfumul
13 Sep 2016   •   16:20

În urmă cu un an se stingea din viață Corneliu Vadim Tudor. Văduva „Tribunului”, Doina, a făcut recent declarații cutremurătoare. Aceasta  a vorbit despre durerea imensă pe care încă o simte, scrie Libertatea.

„Se împlinește un an de la moartea soțului meu. Suntem la fel de răvășite și nu ne dăm seama încă ce s-a întâmplat nici după un an de zile. Îl așteptăm să vină în permanență. Avem senzația că nici nu e plecat, că este încă acolo prezent. Îi mirosim lucrurile și simțim parfumul lui peste tot. Avem nevoie de alinarea lui, de cuvintele lui, el El era un sprijin pentru noi. Toate greutățile erau în spatele lui, noi nu știam nimica. Eram ținute departe. Nici nu ne-am trezit din șocul ăsta”, a afirmat Doina, văduva lui Corneliu Vadim Tudor.
„Foarte greu cu drumul la cimitir în fiecare zi, cu durere, cu plânsete, cu regrete, cu dorința că nu i-am spus tot ce trebuia să-i spunem. Că mai aveam de comunicat cu el. Foarte, foarte greu”, spus ea într-un interviu TV.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close