Antena 3 CNN Actualitate Leonard Orban, noul ministru al Afacerilor Europene: Am avut mari ezitări să accept această poziţie

Leonard Orban, noul ministru al Afacerilor Europene: Am avut mari ezitări să accept această poziţie

Leonard Orban, noul ministru al Afacerilor Europene: Am avut mari ezitări să accept această poziţie
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Sep 2011   •   13:01

Proaspătul ministru al Afacerilor Europene, Leonard Orban, recunoaşte că a avut mari ezitări când a acceptat să intre în guvernul Boc.  Noul ministru a declarat într-o emisiune televizată că  a primit propunerea de a prelua şefia ministerului din partea preşedintelui Traian Băsescu şi nu numai.

"Eu am venit aici să obţin rezultate. Nu am plecat la drum cu demisia pregătită. Ştiu că e foarte greu, am avut mari ezitări să accept această poziţie, dar în momentul în care m-am decis să iau această decizie, am încrederea că voi putea face ceva", a declarat Leonard Orban, potrivit Mediafax.

Fost comisar european din partea ţării noastre, Leonard Orban a insistat că prudenţa trebuie să fie cuvântul de ordine pentru orice decizie şi a anunţat că nu va ezita să.şi dea demisia dacă nu va găsi sprijin pentru măsurile pe care are de gănd să le ia ca ministru.

"Voi susţine prudenţă bugetară, pentru că riscurile sunt majore. Perspectivele nu sunt deloc pozitive şi pot să intervină evoluţii puternic negative. Deci, cuvântul de ordine pe care-l voi susţine este prudenţă", a declarat Leonard Orban.





×
Subiecte în articol: leonard orban
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close