Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu a rezolvat prima problemă la Transporturi, pentru o autostradă: Am pus mâna pe telefon și am sunat

Lia Olguța Vasilescu a rezolvat prima problemă la Transporturi, pentru o autostradă: Am pus mâna pe telefon și am sunat

Lia Olguța Vasilescu a rezolvat prima problemă la Transporturi, pentru o autostradă: Am pus mâna pe telefon și am sunat
Sursa foto: foto: captura Antena 3
04 Mar 2019   •   21:37

Lia Olguța Vasilescu este noul consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de infrastructură. Vasilescu, refuzată de Klaus Iohannis pentru Dezvoltare și Transporturi, spune că a rezolvat, din noua funcție, o primă problemă pentru autostrada Craiova - Pitești.

”După refuzurile în lanț ale lui Klaus Iohannis, doamna premier a spus că vrea să rămân în echipa sa și să găsim o soluție. E o funcție neretribuită, mă voi ocupa de investițiile mari în infrastructură. Voi supraveghea tot ce înseamnă autostrăzi în România. Miercuri va fi publicată fișa cu atribuții.

Azi am reușit să deblochez un lucru. Mai mulți oameni care făceau măsurători pentru autostrada Craiova - Pitești au zis că își dau demisia. Au sunat la Ministerul Muncii, când au aflat că am revenit. Am pus mâna pe telefon și am sunat la o instituție din Dolj, care a blocat o hârtie. Hârtia ajunsese la București, stă în sertarul unei consiliere care a plecat în Germania.

Dacă nu vom face autostrăzi, vom răspunde în solidar toți. Pentru autostrada Craiova - Pitești sunt 4 tronsoane, contestate în instanță. Două tronsoane sunt, în continuare, blocate, trebuie să se reia licitația, iar pentru două s-a câștigat în instanță, sunt două firme care trebuie să înceapă.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România 9”.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close