Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguţa Vasilescu, declaraţie incendiară: ”Toţi cei care au participat la Cotroceni, ar putea avea mâine dosar penal”

Lia Olguţa Vasilescu, declaraţie incendiară: ”Toţi cei care au participat la Cotroceni, ar putea avea mâine dosar penal”

Lia Olguţa Vasilescu, declaraţie incendiară: ”Toţi cei care au participat la Cotroceni, ar putea avea mâine dosar penal”
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Dec 2016   •   20:24

Lia Olguţa Vasilescu a făcut o declaraţie incendiară în emisiunea Subiectiv, despre ceea ce s-a întâmplat la Cotroceni.

”Noi nu am participat la aceste consultări pentru că suntem un partid serios. Ce s-a întâmplat? Am văzut că PNL s-a dus şi nu a avut ce sa spună. Grupul minorităţilor era bulversat. Traian Băsescu a mers să se autopropună. Astea nu au fost consultări constituţionale. Cred că toată România este convinsă de cine a câştigat alegerile. Cine ştie ce îşi imaginează. Acum două zile a zis că face invitaţii la Cotroceni ca să vadă ce îşi imaginează fiecare, au făcut exerciţii de imaginaţie. (...)Domnul Mircea Gutău are din nou dosar penal pentru uzurpare de calităţi oficiale. Înainte de a fi validat, a făcut o sedinţă cu funcţionarii din primărie. Nu a semnat absolut nimic. Pur şi simplu s-a întâlnit. Pentruasta i s-a deschis dosar penal. Ce s-a întâmplat astăzi la Cotroceni? Fix acelaşi lucru. Dacă se găseşte cineva, mâine toţi cei care au participat la Cotroceni, ar putea avea dosar penal“, a declarat primarul Craiovei.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close