Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu, replică pentru Klaus Iohannis: De ce nu prezentaţi stenograma discuţiei de la Cotroceni?

Lia Olguța Vasilescu, replică pentru Klaus Iohannis: De ce nu prezentaţi stenograma discuţiei de la Cotroceni?

Lia Olguța Vasilescu, replică pentru Klaus Iohannis: De ce nu prezentaţi stenograma discuţiei de la Cotroceni?
24 Apr 2018   •   14:29

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, îi sugerează preşedintelui Klaus Iohannis să facă publică stenograma discuţiei de la Palatul Cotroceni pe legea salarizării, la întâlnirea la care a participat şi premierul Viorica Dăncilă. 

''Exact! În discuţii private avem aceeaşi abordare. Nu-i aşa, domnule preşedinte? De ce nu prezentaţi stenograma discuţiei de la Cotroceni? Să se vadă exact cât de 'diferit' gândim vis-a-vis de solicitările sindicale şi de corectitudinea legii... Mă gândesc că, dacă tot ne certaţi, poate e bine să ştie toată lumea cum vorbim public şi cum în privat. Unii dintre noi...'', a scris ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook. 

Reacţia vine după ce şeful statului a declarat, lumi, că este treaba Guvernului să corecteze nemulţumirile bugetarilor. 

"În public avem opinii foarte diferite. Eu atrag atenţia că lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi avem practic în fiecare zi pichetări, mişcări sindicale, iar guvernanţii se fac că nu văd nimic şi repetă aşa mecanic că totul este în regulă. Lucrurile nu sunt în regulă, dar este treaba Guvernului să vadă unde sunt cauzele acestor nemulţumiri şi să le corecteze", a spus Iohannis. 

El a amintit de întâlnirea avută cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe tema salariilor din sistemul bugetar. 

"Cred că am dat un semnal foarte clar la momentul respectiv. În chestiunea salariilor, lucrurile nu merg aşa cum ar trebui, sunt probleme, sunt numeroase probleme şi am rugat pe toată lumea implicată în proces să se apuce de treabă şi să îmbunătăţească şi cadrul, şi abordarea specifică", a adăugat Iohannis. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
DIICOT: Imagini de la capturarea celor ce conduc mafia gunoaielor
x close