Antena 3 CNN Actualitate Licitație caritabilă pentru militarii răniți. Obiectul cu preț de pornire de 200 de euro care a fost vândut cu 10.000 de euro

Licitație caritabilă pentru militarii răniți. Obiectul cu preț de pornire de 200 de euro care a fost vândut cu 10.000 de euro

Licitație caritabilă pentru militarii răniți. Obiectul cu preț de pornire de 200 de euro care a fost vândut cu 10.000 de euro
01 Noi 2019   •   18:59

România are 14 mii de veterani, dar nu are niciun centru pentru militarii răniţi. Un proiect fără precedent ar putea schimba însă acest lucru.

Vineri, la Cercul Militar Naţional, a fost organizat un eveniment în cadrul căruia obiecte donate de artişti, sportivi, jurnalişti şi oameni politici au fosat scoase la licitaţie.

Banii strânși vor fi folosiţi pentru constituirea la Târgovişte a primului Centru de Recuperare şi Refacere pentru militarii români răniţi în misiuni.

Licitaţia caritabilă ''Pentru cei Rămaşi'' a unit personalităţi din cele mai diferite domenii, de la politică la sport sau de la jurnalism la muzică.

Printre obiectele care au fost donate şi vor fi scoase la licitaţie se mai numără adidaşii olimpici ai Gabrielei Szabo, tricoul handbalistei Cristina Neagu, o minge de fotbal semnată de jucătorii Naţionalei sub 21 de ani, o fotografie panoramică de pe un varf de 8000 de metri altitudine a alpinistului Alex Găvan, dar şi căşti militare sau biciclete pentru maraton.

Partenerii media unici ai evenimentului sunt Observator şi Antena 3, iar jurnaliştii celor două posturi au contribuit şi ei cu donaţii pentru licitaţie.

 

×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close