Antena 3 CNN Actualitate Lider AUR arestat într-un dosar de proxenetism. Ancuța Cârcu declara că se va lupta pentru oameni

Lider AUR arestat într-un dosar de proxenetism. Ancuța Cârcu declara că se va lupta pentru oameni

Ancuța Cârcu, unul dintre liderii AUR, a fost arestată preventiv într-un dosar de proxenetism. Alături de aceasta, au mai primit referat de arest preventiv, alți ”locotenenți”, care însă nu se află în România în momentul de față.

Lider AUR arestat într-un dosar de proxenetism. Ancuța Cârcu declara că se va lupta pentru oameni
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    10 Feb 2021   •   20:30

Este vorba despre Săiceanu Gheorghe (acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei iberice, finul lui Mihai Moldovan), Alexoae Sorin Marius, Negoescu Robert Valentin(locotenentul lui Săiceanu) și Cârcu Viorica Ancuța, potrivit gazetadecluj.ro.

La începutul lunii februarie, procurorii au făcut nu mai puțin de 16 percheziții în România (Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid).

Cercetările derulate de către polițiștii turdeni din cadrul Biroului de Investigații Criminale și autoritățile spaniole s-au concretizat în ceea ce ei au numit Operațiunea Tean. În afară de lotul capturat și reținut la Turda, mai există încă șase suspecți care urmează să fie arestați acum în SPANIA, printre care  Sorin Alexoae și Robert Negoescu .

Peștii de la Turda, coordonați aparent de Mihai Moldovan și finul său, Flaviu Oltean, duceau fete din Turda și Câmpia Turzii la prostituție în Tenerife, mai precizează sursa citată.

Moldovan Mihai a facilitat activitatea de proxenetism, stabilind legătura dintre Gheorghe Săiceanu și Oltean Flaviu, ambii fiind finii intelopului. Săiceanu era stabilit în Tenerife de aproximativ de 18 de ani.

×
Subiecte în articol: Ancuța Cârcu
Parteneri
Comuna din România unde se construieşte cea mai mare fermă de porci din Europa
x close