Antena 3 CNN Actualitate Lider PNL acuzat că a ajutat un preot băut să fugă de la locul accidentului

Lider PNL acuzat că a ajutat un preot băut să fugă de la locul accidentului

Un preot din Neamț i-a pus pe jar pe polițiști după ce a ajuns cu mașina în șanț, iar apoi a fugit de la locul faptei. Din fericire, nu era nimeni în zonă când s-a produs accidentul și doar mașina a suferit mai multe avarii.

Lider PNL acuzat că a ajutat un preot băut să fugă de la locul accidentului
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Iul 2020   •   22:45

Cert este că după ce și-a revenit din șocul impactului, slujitorul Domnului s-a făcut nevăzut, fără să-i mai pese și de autoturismul ajuns în șanț. Potrivit unor martori, preotul ar fi fost ajutat să fugă de șeful PNL din comuna Crăcăoani, relatează jurnaliștii de la ziarpiatraneamt.ro.

Părintele din Crăcăoani, județul Neamț, nu este la prima experiență de acest fel. Până acum, la cei 52 de ani pe care îi are, el a provocat șase accidente după ce a condus în stare de ebrietate.

Preotul, urmărit ca-n filme de polițiști

În 2017, preotul a fost prins băut la volan, după o urmărire ca în filme, pentru că a refuzat să oprească la semnalul agentului de circulație. Când l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În 2011, polițiștii l-au oprit în Târgu Neamț după ce a acroșat o mașină în comuna Bălțătești și și-a continuat deplasarea.

“În seara de 24 iulie, în jurul orei 22.55, prin 112, Politia orasului Tg. Neamt a fost sesizată de N. Vasile, de 22 de ani, din comuna Băltătesti, judetul Neamt, despre faptul că un autoturism i-a acrosat masina, care era parcată în centrul comunei Băltătesti, iar soferul respectivului vehicul nu a oprit continuându-si deplasarea către Tg. Neamt.

În temeiul sesizării, politistii au procedat la identificarea si oprirea în trafic, pe str. Mihail Kogălniceanu, a masinii implicate, la volanul căreia a fost identificat B. Cezar, de 43 de ani, din Tg. Neamt. Fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a indicat că bărbatul avea în aerul expirat o concentratie de 0,67 mg/l alcool pur, fapt pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge” este declarația făcută de polițiști în urmă cu nouă ani, conform sursei citate.

×
Subiecte în articol: preot PNL
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close